Det gør vi

float

Det gør vi

Vi bruger dine erfaringer og viden til at skabe nye sammenhænge og forståelser.

Bæredygtig kapital

“The only constant in the world is change” sagde den græske filosof: Heraclitus.

For at forandre, vækste eller udvikle din virksomhed, kan der være behov for ekstern kapital og rådgivning for at rykke sig.

Vi forbinder formålsdrevne virksomheder med bæredygtig kapital og faciliterer dialog for at nå frem til aftaler med gensidig forståelse og fælles fordel.

Workshops og retreats

Hvis der er behov for lederudvikling, at lægge ny strategi, definere formål eller få bæredygtighed integreret i strategien, er det en god ide at komme udenfor kontorets rammer, væk fra dagligdagen kan ofte bringe mere kreativitet, mere innovation og mere tænksomhed i spil. Definitionen af en Retreat er en workshop uden for kontoret med mindst en overnatning. Re-treat, re-flect, re-act!

At inkludere en Retreat i processen, kan være meget gavnligt for processen, resultatet og for teamet.

Coaching og karriererådgivning

Sidder du fast i din nuværende stilling? Vil du gerne avancere, ændre branche eller funktion eller måske udforske muligheden for at lave noget helt andet end det du laver i dag?

Coaching vil give dig ny indsigt omkring dig selv, din motivation og dine muligheder, og gøre dig i stand til at tage de nødvendige skridt for at opnå de ændringer du ønsker i dit liv.

Vi hjælper mennesker og virksomheder

Sådan arbejder vi

Vi hjælper mennesker og virksomheder med at identificere deres formål, – og ved at anvende vores proces, opnå klarhed og en plan for at bevæge virksomheden fremad i en foranderlig verden.

Vi hjælper dig med at se fremtiden

En sjov del af forberedelsen til en workshop kan være at du og dit team skal skrive en artikel til forsiden af jeres foretrukne medie Nytårsdag 2030.

At arbejde med en fremtid, der ikke er alt for tæt på nutiden, åbner sindet for mange flere muligheder.

Helle Bjerre

People-balance er etableret af Helle Bjerre. Hun bringer mere end 30 års erfaring fra internationalt forretningslive som CEO, SVP, og VP indenfor transport, infrastruktur, produktion, rejser og finansiering.

De sidste 12 år har hun haft stort fokus på bæredygtighed, både via CSR og ESG ansvar og sidst som ansvarlig for Impact investering i Latin Amerika for IFU (Investeringsfonden for Udviklingslande).

People-balance fokuserer på at bygge bro fra virksomhedernes formål til FN’s 17 bæredygtighedsmål og forstå deres betydning. Jeg er selv mest optaget af mål 3 (sundhed og velvære) og 17 (partnerskaber).