Om os

Vi er People – Balance

People – Balance hjælper mennesker og virksomheder med at definere deres muligheder i en (fremtidig) verden, italesætte deres vej og nå deres ambitioner.

Vi hjælper mennesker

Partnere i People Balance

People-balance arbejder sammen med andre erfarne og ligesindede rådgivere. Vi er eksperter på forskellige områder og kan kombinere det team der bedst møder dine og jeres behov.

Helle Lehmann

Owner Visionroom

Helle siger:

Vigtige faktorer i sund og værdiskabende ledelse er selvindsigt og mindset. Gennem min erhvervskarriere og uddannelser fra jura til yoga har jeg stor viden og interesse for mennesker og deres fundament. I min beskæftigelse med executive rådgivning, coaching og undervisning, hjælper jeg mennesker og virksomheder til et stærkt, sundt og meningsfyldt lederskab. Det er ganske enkelt min passion.

Susanne Svendsen

Owner People Playground (web-site under development)

Helle Bjerre

People-balance er etableret af Helle Bjerre. Hun bringer mere end 30 års erfaring fra internationalt forretningslive som CEO, SVP, og VP indenfor transport, infrastruktur, produktion, rejser og finansiering.

De sidste 12 år har hun haft stort fokus på bæredygtighed, både via CSR og ESG ansvar og sidst som ansvarlig for Impact investering i Latin Amerika for IFU (Investeringsfonden for Udviklingslande).

People-balance fokuserer på at bygge bro fra virksomhedernes formål til FN’s 17 bæredygtighedsmål og forstå deres betydning. Jeg er selv mest optaget af mål 3 (sundhed og velvære) og 17 (partnerskaber).

“Jeg integrerer de to fokusområder i min virksomhed ved at arbejde i partnerskab med andre og ved at inddrage “sundhed og velvære” i de processer vi tilbyder. Det er min overbevisning at den enkeltes sundhed og velvære (People), er en forudsætning for at skabe sunde og bæredygtige virksomheder (People, Planet, Profit)”

Helles Linkedin profil inklusiv information omkring bestyrelseserfaring kan ses her. Helle er medlem af bestyrelseskvinder.

Helle yder også Executive Outplacement via AS3 Executive.

Når Helle ikke arbejder, nyder hun at vandre, læse, sejle, dyrke yoga samtidig med at hun i øjeblikket studerer “functional medicine”.

Uddannelse – uddrag:

Board Education, Institute of Directors, London; Leder-uddannelse fra CBS og Insead; HD (A); Business and Transition Coach, Practitioner, EMCC; The Science of well-being, Stanford University; Maersk/A.P. Møller Shipping uddannelse