Home

lack of balance

Forandringer sker
(RE)agér ansvarligt

Hos People-balance hjælper vi mennesker og virksomheder med at identificere muligheder i en foranderlig verden. Ved at inddrage bæredygtighed i processen, skabes relevans på den lange bane.

Relevant på den lange bane

Helle udviklede og eksekverede vores CSR strategy fra bunden, med et stort fokus på at integrere bæredygtighed i forretningsenhederne fremfor at kreere en “corporate satellit”.

Annette B. Hasenberg, CEO, Nordic Tankers (nu: MOL Chemical Tankers, Europe)

Sådan arbejder vi

Vi hjælper mennesker og virksomheder med at identificere deres muligheder i (den fremtidige) verden. Hvis du erkender at noget skal gøres, noget bør være anderledes, eller måske bare at noget skal italesættes på en anden måde, så kan vores process hjælpe dig og jer med at identificere dine og jeres muligheder, og finde en retning fremad.

På den anden siden venter klarhed og en plan for hvordan du og I når derhen.

Artikler vi finder interessante

  • Nyt projekt skal hjælpe virksomheder til at blive klimaklare
    Nyt projekt skal hjælpe virksomheder til at blive klimaklare Leder I dag skriver om DI’s nye initiativ der giver gratis rådgivning til 50 SMVere i forbindelse med anvendelsen af SBTi (Science based target initiatives) for at fremme anvendelsen af dette redskab blandt SMVere. Læs artiklen
  • Kvinder både kan og vil bidrage i bestyrelser
    Kvinder både kan og vil bidrage i bestyrelser POV international har publiceret et uddrag fra bogen “De kan godt, de vil gerne” skrevet af Lilian Mogensen og Bolette Christensen. Diversititet er en forretningsmulighed, og der er significant evidence på at det skaber positive resultater. Når forskelllige køn, baggrunde, kulturer, udsyn på livet, religioner og aldre mødes bliver det mere kompliceret […]
  • Carlsbergs formand vinder bæredygtighedspris i Davos
    Carlsbergs formand vinder bæredygtighedspris i Davos The on-line media POV/Anne Grethe Rasmussen skriver om Carlsberg’s initiativ til at fjerne brugen af plastic til at holde 6-packs sammen.  Initiativet resulterede i opfindelsen af snap-pack. Læs artiklen

Se alle vores artikler

De tre søjler i en bæredygtig forretning

Bæredygtighed handler ikke om filantropi. Virksomheder er ikke bæredygtige hvis de ikke er Profitable. Men hvis virksomheder ikke tager hensyn til People og Planet, vil de ikke være bæredygtige på den lange bane. Er du og I bæredygtig(e)?

Helle Bjerre

People-balance er etableret af Helle Bjerre. Hun bringer mere end 30 års erfaring fra internationalt forretningsliv som CEO, SVP, og VP indenfor transport, infrastruktur, produktion, rejser og finansiering.

De sidste 10 år har hun haft stort fokus på FN’s 17 verdensmål, de såkaldte SDGer (Sustainable Development Goals), Sundhed og velvære samt CSR (Corporate Social Responsibilty).